Välkomna till Happy Walk!

Välkomna, kära läsare och donatorer. Vi i Happy walk-gänget är redan oerhört rörda av all respons och alla visdomsord vi fått av er.
Happy walk kommer i korta drag innebära att vi fem deltagare under hösten kommer att flyga ner till Thailands huvudstad Bangkok för att sedan snöra på oss våra promenadskor och gå ner till den sydliga staden Phuket och nå slutmålet i Barnhemmet Muang Mai, där stiftelsen Happy Child är huvudsponsor. Denna sträcka mellan Thailands främsta städer är ca 900km lång. Under promenaden ska vi försöka uppmärksamma så många människor som möjligt om vår promenad och förhoppningsvis gå i mål med en helt fantastisk summa pengar till de mindre gynnsamma, genom sponsorer och med hjälp av er. Viktigt att poängtera här är att vi kommer bekosta hela denna resa själva och att de pengar som skänks i förmån för projektet kommer att gå oavkortat till Happy Child. För att inte bli alltför långdragna går det att läsa mer om vårt projekt på www.happywalk.se och om det uppstår frågetecken eller synpunkter tar vi gladeligen emot dem genom en kommentar på bloggen eller via ett mail till [email protected].
Även om vi redan smygstartat projektet var det en viktig dag i Happy Walks historia idag. Vi gjorde vår första intervju, och detta med lokaltidningen Karlskoga Tidning. Dessutom startade vi upp en Facebook grupp för Happy walk, som vi önskar att alla vill vara med och stödja. Trots att gruppen bara funnits i några timmar har antalet medlemmar redan börjat närma sig 400 medlemmar i skrivande stund, vilket vi är oerhört stolta över!
Det allra bästa med denna dag är dock att vi fått vår första donator till Happy Walk. Johan Sandberg, Karlskoga, kommer att stödja projektet och Happy Child med 1kr/km. Tack Johan!
Vi kommer försöka uppdatera bloggen så ofta som möjligt och försöka informera om allt vad projektet innebär så ingående vi bara kan. Allt ifrån ekonomiska redovisningar, via sponsorer och stegräkningar till humör, förberedelser och utföranden. Vi är alla jättebegeistrade inför detta projekt och brinner för det otroligt mycket. Det är viktigt för oss att alla sposorer och följare av Happy Walk känner sig nöjda med våra genomföranden, och vi uppmuntrar därför till all typ av kontakt med er för att kunna förbättra projektet.
Tills vi hörs igen vill vi tacka alla er som peppar oss och som hjälper oss att genomföra detta.
Mvh,
Sofia, Calle, Christoffer, Sofie och Evelina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0