Testwalking..

Idag skedde det. Det vi pratat om sedan i februari. Jag pratar såklart om den första övningsrundan inför vandringen.

Jag (Calle) och Christoffer snörade på oss ett av våra två par för en runda på ca 1 mil. En kort sträcka kan tyckas men vi tror det gäller att skynda långsamt för att skorna ska kunna få chansen att anpassas så bra som möjligt runt våra fötter.

Vi avverkade denna mil på ca 1.5 timmar. I nuläget har jag ingen aning ifall det är en bra, dålig eller helt enkelt ok tid. Detta får dock framtiden utvisa. Det vi kan konstatera är ändå att allt kändes riktigt bra!

Självklart kommer fler rundor av detta slag avverkas. Ibland med vissa av oss i Happy Walk-crew närvarande, ibland med samtliga, andra med utomstående i släptåg!

Givetvis hade vi inte en tanke att smälla av några bilder under träningspasset. Här utlovas skärpning!

Innan träningspasset hann vi med ett väldigt trevligt och givande möte med ett företag som har kontor i bland annat Karlskoga. Mer om detta kommer inom en snar framtid!

I helgen sticker 40% av Happy Walk-crew till vår kära huvudstad. Förhoppningsvis kan vi i och med detta prestera en ny donator som många av er förmodligen kommer känna igen. Men ni får hålla ut till tidigast söndag innan denna presentation kommer!

Over and out!
HappyWalk!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0