Tack!

Till allas förvåning behöll Christoffer tröjan på under dagens härliga promenadrutt på 14,37km. Det var fantastiskt att alla fem hängde med och lunkade med både snabba skor och ryggsäck (nja, nästan alla hade rygga). Vi fick en liten inblick i hur det kommer att se ut framöver när vi promenerar i led längs vägkanten och är allmänt muntra och sjunger, skämtar och pratar mest hela tiden. Dock var vi alla rörande överens om att vi faktiskt inte alltid kommer vara så muntra och sjungande som vi vill vara när orken, skavsåren och gnaget om dessa rispar hål på våra trumhinnor. Men det är bara att tänka på varför vi gör detta, ta ett djupt andetag, slå på lite musik och gå in i sig själv en stund och skaka av sig.
Keep in mind, imorgon är en annan dag.

Hur som helst, jag (Sofia) äger för tillfället ingen kamera, så bilder från vår promenad kommer dyka upp under torsdagen. Jag bifogar en liten bild från Christoffers RunKeeper så får ni ta del av vart vi ägnade vår eftermiddag idag. Härliga landsbygden!

Utan att bli allt för långdragen vill jag stolt presentera dagens nya stjärna på Happy Walk-himlen som är Johan Haglund ifrån Karlskoga som valt att skänka 1kr/km. Tackar ödmjukast och uppriktigast för detta!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0