Söndagsmöte

Idag var det dags att summera veckan och planera de nästkommande under ett litet söndagsmöte. Vi är alla rörande överens om att starten vi fått är utom denna värld och att framtiden ska bli minst lika bra.
Under mötet passade vi på att ta en liten lunch nere i källaren på ett uppskattat fik i Karlskoga där vi fick prata, diskutera, skratta och spåna ostört. Vi har kommit fram till en liten gemensam aktivitet som vi kommer ha tillsammans med alla som är och vill vara med och stödja Happy Walk på ett eller annat sätt. Mer om det längre fram.
Dessutom har vi kommit överens om hur vi ska röra oss när det gäller företag som donatorer. Vi vill ju såklart att så många företag som möjligt vill vara med och nappa på vårt projekt och stödja Happy Walk och vill därför göra det så bra som möjligt.
Mötet är nu avrundat och vi knyter ihop denna dag med ett leende. Framtiden ser ljus ut och vi i Happy Walk-gänget har sjukt roligt ihop vilket är en superviktig ingrediens för att detta projekt ska bli så bra som möjligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0