Rotary m.m.

Igår, tisdag, satte sig jag (Calle) och Christoffer i bilen för färd söderut. Närmare bestämt 1 mil enkel resa till vår grannort Degerfors.

Där väntade lunch samt presentation av Happy Walk för Rotary Degerfors. Allting flöt på bra för både mig och Christoffer då ingen av oss åkte på tunghäfta. Men så börjar man ändå på något vis bli van att prata om projektet, inte enbart mellan 4 ögon utan också inför grupper av människor. Saker och ting börjar sätta sig i ryggraden.

Responsen från Rotaryklubben i Degerfors var väldigt positiv! Vem vet, kanske ramlar det in ett litet bidrag från dem innan vi gått i mål? =)

Tack Rotary Degerfors för att vi fick möjlighet att sprida Happy Walk vidare!

Annars rullar saker och ting på i bra fart. Framför allt är det tiden som rusar iväg i omänsklig takt! Det är nu ca 3,5 veckor kvar till avfärd. 3,5 veckor! Det är runt 2.1 miljoner sekunder. Inte mer!

Vi vill nu även börja flagga för lördagen den 8:e oktober. Då är det hockey som gäller för hela slanten. Bofors Bobcats tar sig an Borås klockan 16.00 hemma i Nobelhallen här i Karlskoga. Som vi tidigare berättat skänker Bofors 2 kr för varje åskådare i denna match. Ni kommer även hitta oss fem bakom såväl stå samt sittplatsläktaren för att informera alla som vill om projektet. Där kan man även, om man vill, skänka en slant i de insamlingstunnor som kommer stå utplacerade. 8:e oktober alltså, glöm inte det!

Ytterliggare ett tack känns helt på sin plats. Detta tack riktas till vår senaste donator. Det handlar om Fredrik Carlson 31 år från Karlskoga som skänker härliga 1 kr/km! Stort tack Fredrik!

På bilden nedan tar Calle ton inför publiken medan Christoffer håller i kameran med stadig hand!
Hörs snart igen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0