KIK

Idag ringde klockan 06.30.

Frukostmöte med KIK (Kvinnor i Karlskoga) stod på tapeten! KIK är en medlemsorganisation för kvinnor som driver företag i Karlskoga och Degerfors. De träffas regelbundet för att berätta om deras verksamheter, knyta kontakter, utbyta tjänster osv.

Happy Walk var inbjudna till detta frukostmöte av styrelsens ordförande Pialill Ring. Pialill har, som vi berättat om tidigare, hjälpt oss en hel del den senaste tiden. Hon har kommit med massa idéer, hjälpt oss sprida budskapet om Happy Walk vidare, kommit med ännu fler idéer m.m m.m.

Återigen, stort tack för din hjälp så här långt!

Mötet gick jättebra då vi fick 10-15 minuter på oss att berätta vad Happy Walk handlar om. Ingen av varken mig (Calle) eller Christoffer åkte på tunghäfta utan allt flöt på i bra takt. Responsen var väldigt god från deltagarna då flera lovade att göra någonting för att samla in pengar. Vi hade även med vår sparbössa som fick vandra runt i lokalen. Efteråt kunde man lätt konstatera att den hade ökat i tyngd. Tack alla vänliga själar som befann sig på mötet!

Det börjar helt klart märkas att promenaden närmar sig med stormsteg. Kalendern för de två kvarvarande månaderna i Sverige börjar alltjämt fyllas på med liknande möten, evenemang etc etc. Hur kul som helst om ni frågar oss!

Vi vill även passa på att rikta ett stort tack till vår senaste i raden av donatorer. Familjen Edström från Karlskoga, bestående av Peter, Anton, Ida samt Nora skänker 30 öre/km!

STORT TACK för er gåva!

Imorgon kommer nästa i raden av företag som valt att donera pengar presenteras här på bloggen. Vårt tips är att ni håller utkik!

På kärt återseende.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0