Hans!

Nu har alla i Happy walk-gänget (förutom Christoffer som unnat sig en befogad vecka i Kroatien) fått äran att träffa den otroligt efterlängtade Hans Forssell. Hans är en av de fantastiska eldsjälar som driver barnhemmet i Muang Mai där vi kommer gå i mål om cirka fem månader.

Hans har kommit till Sverige för några veckor med ett fullspäckat schema där vi lyckligtvis fick äran att avvara en plats. Vi träffade upp honom i Örebro och delade ett par timmars nostalgiminnen, dåliga samveten och målsättningar för att avsluta kvällen i vår hemstad, Karlskoga.
Tack vare tonvis kloka råd och anekdoter från den fantastiska Hans känner vi oss mer taggade än någonsin inför promenaden. Han är, liksom vi, helt övertygad om att vi kommer genomföra promenaden med mödosam galans och har hjälpt oss räta ut många av våra frågetecken. Om fem månader kommer vi träffa honom igen på en helt annan plats i världen, efter helt andra omständigheter och i ett helt annat sällskap. Det enda vi vet med all säkerhet är att äran inför att få träffa denna genuina människa och hans stora familj kommer vara densamma. Vi längtar efter er!

Idag är det dessutom på dagen tre månader kvar tills vi tackar av den svenska marken och förbereder oss för att inmundiga den thailändska atmosfären. Härligt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0