Det rullar på!

Som om inte föregående inlägg vore nog fortsätter vi med fler fantastiska nyheter.

Idag blev det nämligen klart att Karlskogas stolthet i hockeyrinken, Bofors Bobcats, stöttar Happy Walk.

Detta genom att dels ha med oss i matchannonsen inför mötet med Borås den 8/10. Men tro för all del inte att det slutar där! Under matchen kommer det även finnas två stora oljefat som är omgjorda till sparbössor placerade bakom läktaren där man som publik mer än gärna får skänka en slant till Happy Walk när man har vägarna förbi. Sist men absolut inte minst, BIK kommer även skänka 2 kr/åskådare under denna match!

Vad ska man säga? Vi är så otroligt tacksamma för denna hjälp!

Även fast matchen inte äger rum förrens om drygt en månad vill vi redan nu uppmana er alla där ute att ta er till Nobelhallen för att se krigarna i BIK spöa skiten ur pojkarna från Borås. En match där ni inte bara kommer stötta laget på isen utan även barnhemmet i Muang Mai. Låter inte det som en bra kombination?

Vi kommer självklart tjata på er mer när matchen närmar sig, var så säkra!

Stort tack till sportchefen i Bofors, Stefan Bengtzén, för att du tog dig tid att lyssna på oss samt föra vår önskan vidare i föreningen! Stort tack även till alla er andra i föreningen som tror på detta!




Ett ganska långt inlägg som inte riktigt tar slut här.

Detta för att vi även vill tacka den senaste i raden av privata donatorer. Denna gång är det Mark Selmer från Karlskoga. Mark skänker fantastiska 1 kr/km! Tusen och åter tusen tack!

Happy Crew kommer, som så många andra kvällar, somna med ett leende på läpparna!

På kärt återseende!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0