Anja Storyteller Ek.

Jag, Christoffer, är precis hemkommen från Sofia där hela gänget i Happy Walk ikväll sammanstrålade för att, dels fika, men framförallt bli intervjuade. Karlskogas egen frilansande journalist, Storyteller Anja Ek, hade nämligen hört talas om vår idé och ville höra oss tala om den first hand.

Men innan hon hade anlänt tjoades och tjimmades det om att det nu faktiskt är mindre än två månader kvar tills vi ska iväg. Två månader. Det kan för vissa tyckas vara en ganska lång tid, men för ett gäng som inväntat oktober sedan februari-mars någon gång är samma tidsintervall i sammanhanget sjukt kort. Vi är nästan där.

Anja och hennes fotograf Mats anlände så och gjorde oss sällskap på verandan där det var uppdukat med kaffe för de vuxna och saft till barnen, samt ett gemensamt fat med hembakade smaskigheter blandat med inhandlade diton.

Och det är då, iaf för mig, när man sitter där och berättar som man inser hur verkligt allt faktiskt är. Att vi ska iväg. Att det inte bara är ännu en i raden av idéer man kommer på som sedemera rinner ut i sanden. Den 24:e oktober lämnar vi faktiskt Sverige för, vad som mycket väl kan komma att bli, det största äventyret i våra liv. Och om det överträffas, iaf ett av de största. Inte illa pinkat det heller.

En genuint intresserad Anja matade på med frågor och vi svarade både sanningsenligt och med humor i lagom dos vilket gjorde det hela till en riktigt trevlig pratstund. Efter ett kort ombyte till promenadoutfit och med ryggsäckarna på plats tog sedan Mats lite kort på oss allihop inför det kommande reportaget.

Var exakt det kommer synas är inte klart än, det beror helt enkelt på vilken/vilka tidning/ar som vill köpa storyn och sätta i print.

Men ni kan vara lugna, så fort vi vet, så kommer ock ni få göra.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0