Wisai Nuea

Allting har en ande, men korven den har tva, som man brukar saga. Som det ser ut nu kommer aven Happy Walk ha tva andar. Trakigt nog slutade som bekant Sofies promenad i morse da hon i skrivande stund sitter pa en buss till Phuket. Om en timme bor hon vara framme. Tank att hon tar sig dig for 70kr pa nagra timmar samtidigt som vi har tre och en halv vecka kvar tills vi ar dar. Det kanns ju genast som ett otroligt fanigt beslut att promenera nar man tanker bade ekonomiskt och tidsmassigt, atminstone for var del. Men tanker vi ekonomiskt och langsiktigt for barnhemmets del sa kanns det genast som ett genidrag att slapa fotterna efter sig ca 38mil till.

Idag har vi klivit tillbaka ut pa motorvagen da smavagarna numera leder ut pa uddar och till ingenstans, och da vi foredrar att spendera natterna under tak vandrar vi darfor numera motstroms pa motorvagen. Idag hamnade vi pa ett fordelaktigt hotell bade budgetmassigt samt placeringsmassigt da vi betalar ca 40kr/person och bor ett barns stenkast ifran vagen vi ska fortsatta stampla vara fotsteg pa imorgon. Dagens rutt, som gick lekande latt, gick ocksa till historien som en av de handelsefattigaste promenader vi tagit under denna resa. Det mest anmarkningsvarda var val att Calle holl pa att trilla mellan springorna pa en brunn, samt en bokade gris som vi alla onskade livet ur for sitt eget valmaendes skull.
Ikvall blir det filmmys och imorgon fortsatter vi mot Thung Tako (haller med, en tung taco hade suttit riktigt fint nu, se till att at en rejal sadan pa fredagsmyset at oss)!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0