Vilodagar på Koh Samui.

Idag firade Happy Walk 30 etapper! Och vi gjorde det med en rejäl sådan. 2,6 mil tog vi oss med sikte på Surat Thanis flygplats och strax hitom den stannade vi en tuk-tuk. Hör och häpna.

Faktum är nämligen detta – Happy Walk har minisemester! Tuk-tuken i fråga tog oss nio mil bort till en färja. En färja som i sin tur tog oss ut till turistparadiset Kho Samui. Här flödar det av västerlänningar, shopping, god mat och allt sånt där som så många svenskar (och även turister från andra länder) verkar gilla.

Här ska vi nu hänga i två dagar och vila kropparna. Det behövs! Det ömmar lite här och var och om inte annat är det skönt att komma ifrån motorvägen med allt vad det innebär.

På torsdag går vi vidare igen och då tar vi sats mot att korsa landet från öst till väst! Trots att vi är på en ö omringad av hav, längtar vi alla till att vandra efter kusten igen.

Men, innan dess ska vi som sagt bara njuta av att göra ingenting och ha det skönt. Och förhoppningsvis hitta våra oaser av lugn i detta kaos av turism.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0