Tack till er..

Vi vill bara ägna detta inlägg till alla er som hjälper oss att sprida Happy Walk vidare. Vi blir så otroligt glada över alla som engagerar sig så i vårt projekt och alla små saker känns så stora för oss. Många vänliga själar har valt att sprida vår Happy Walk-kärlek vidare i landet genom att använda sig av deras egna hemsidor för att skriva några rader om oss. Nedan ser ni några av de pärlor som valt att göra just detta (klicka på länkarna för att komma till inläggen), och vet ni med er att någon mer gjort detsamma får ni gärna höra av er så att vi får en chans att tacka alla ordentligt.

Styletex i Karlskoga som har varit generösa nog att skänka 2kr/km till Happy Walk skrev ett inlägg om oss i sin blogg.

Project Tsunami
är två fantastiska ungdomar som valt att ägna sitt projektarbete i skolan till att studera tsunamin och dess konsekvenser. Dessutom kommer även de åka ner och besöka barnhemmet i Muang Mai, så förhoppningsvis får vi kanske chans att träffa dem där nere.

Elin Kvist är en tjej som skänkt pengar till Happy Walk och som engagerat sig i vårt projekt genom att nämna oss på sin hemsida. Tusen tack till detta Elin!

Sedan har den fantastiska Susanne Bodin varit så söt att hon gett oss en nominering till Svenska hjältar, en nominering som vi är otroligt glada och stolta över. Även om vi faktiskt inte "gjort något" än så är vi alla säkra på att vi kommer att klara av detta. Det kommer krävas otroligt mycket för att någon av oss ska ge vika. Tack så mycket Susanne, du är fantastisk!

Tack allihop!!



Dessutom, vänner, glöm inte att Bofors IK kommer skänka 2kr/åskådare på deras match idag! Dessutom kommer vi vara på plats för att mingla runt lite och stå vid deras gigantiska insamlingstunnor. Missa inte det!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0