Tack.

Vi vill passa på att tacka alla som hjälpt oss på ett eller annat vis och som gjort denna resa genomförbar.

 

Allt från värmande ord, en klapp på axeln,  till att ha skänkt en slant till barnhemmet i Muang Mai. Utan er hade vi aldrig klarat av detta. Ni är så många vänliga själar att vi inte kan skriva upp er utan att glömma någon. Men ni vet alla vilka ni är.

 

Vi vill ändå rikta några speciella tack till vissa personer som gjort det där lilla extra.

 

Tack till Susanne Bodin (Evelinas mamma) som varit otroligt stöttande och engagerad i detta projekt. Hon har även spridit ordet om Happy Walk vidare till väldigt många människor där ute (hela vägen till Norrland faktiskt).

 

Tack till Susanne Janson och Hans Forssell som hjälpt oss med rent praktiska saker, samt kommit med idéer ända från Thailand. Allt för att Happy Walk skulle bli så bra som möjligt.

 

Tack till Pialill Ring i Karlskoga som kommit med många värdefulla tips och idéer samt låtit oss sprida ordet om Happy Walk vidare genom att bland annat bjuda in oss på olika möten där vi berättat om projektet och på så sätt fått in mer pengar.

 

Tack till Eva Pettersson (kassör inom stiftelsen Happy Child) som i skrivande stund håller stenkoll på alla donationer som kommer in till Happy Walk.

 

Sist men inte minst vill vi tacka alla Er som valt att skänka pengar till Happy Walk.



Då vi haft strul med bland annat mailutskicket till alla er som åtagit sig att skänka pengar kommer därför informationen om hur man går tillväga även här:


Pengarna sätts in på Happy Childs bankgironummer: 5330-6585.


Viktigt:
Märk inbetalningen med Ert namn/företagsnamn, samt med texten ”Happy Walk”. Detta för att vi lättare ska kunna se exakt hur mycket pengar projektet faktiskt drog in till barnhemmet.


Återigen, stort tack till alla er där ute!

Mvh Happy Walk med flera.


Kommentarer
Postat av: eva

Ja det var trevligt att få vara med på er resa via bloggen och att kunna bidraga lite. Ha en fantastiskt skön semester nu efter er vandring. Vi har lika lite snö som ni. Grön jul blev det. Men nu har vi haft lite byta-grejjer-dagar(storm). Gott Nytt År på er!!

eva.

2011-12-30 @ 23:30:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0