T minus 7.

40 etapper ar nu avverkade av Happy Walk och vi ar nu cirkus sju mil fran vart slutmal. Eftersom vi har haft sapass god fart under var lilla promenad har vi det ratt sa lugnt nu pa slutet med korta etapper. Idag tog vi oss darfor inte langre an cirka nio km innan vi nadde dagens slutmal.

Men, det kanske ar tur att vi har det sapass lugnt nu pa slutet eftersom Sofia tyvarr blivit sjuk. Hon ater diverse tabletter och vilar mycket, allt i hopp om att tillfriskna sa snart som mojligt. Och i varsta fall far vi val ta en dag da vi vilar och vantar in hennes tillfrisknande, men forhoppningen ar att vi ska kunna fortsatta efter den planerade rutten!

Pa lordag smaller det. Och det ar inte mycket annat an den dar stundande lordagen som existerar i vara tankar just nu. Calle var rentav sa sugen pa att se gangbron att han idag hyrde en vespa och akte dit och kikade pa den. Gashud pa armarna och rentav lite fukt i ogonen vittnar om att det kan bli en hyfsat kanslomassig lordag. Sofia har vilat pa rummet mest hela dagen efter etappen, medan Evelina och Christoffer avnjot lite strandhang.



For fler bilder fran dagens etapp, men ocksa tidigare, kan man surfa in har!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0