Sol i sinne brun inne.

God dag kära Happy Walk-vänner!

Idag har det vart en tuff men härlig dag! I begynnelsen av denna fantastiska måndag var det ett trött och hungrigt Happy Walk-gäng som inledde dagens promenad med att leta efter frukost. Efter en halvtimma hade vi hittat en helt okej frukost för 20kr var.

Med ny energi tillförd våra sargade kroppar forstatte dagens 2,5 mil långa promenad i världens kanske härligaste land mellan bergstoppar, kohagar, hundrevir och en nationalpark. Väl framme vid nationalparken såg vi till att bekanta oss lite med personalen för att ragga till oss ett nummer att ringa vid eventuella misslyckanden av att finna hotell när rutten var slutförd. Efter ett konstaterat misslyckande vid slutförd rutt ringde vi till den snälla herrn vid nationalparken som hämtade oss och körde oss till ett hotell.

Hotellet visade sig vara ett ganska dyrt (i thailändska mått mätt) sådant med lite för höga priser för vår budget, men tack vare vår thailändska lapp som vi fått hjälp med att skriva så gav de oss på Dolphin Bay Resort 50% rabatt på hotellvistelsen, samt gratis frukost! Återigen bekräftas det hur givmilda och fantastiska människor det finns här i Thailand. Vidare berättade även personalen att de hjälpt många barn med boende och mat som blivit drabbade av översvämningarna i Bangkok. Ett hjältedåd, minst sagt!

Nu har vi plaskat runt och haft minisemester i hotellets fantastiska pooler, ätit en stadig middag och duschat för kvällen. Det återstår bara lite häng och uppdateringar innan det är dags att förbereda sig för en ny rutt imorgon. Då siktar vi på 2 nya, friska mil och hoppas på ett bra, men disigt väder. Det har visat sig vara det allra bästa för oss. Rutten kommer starta på samma ställe där vi avslutade idag, alltså tar vi en taxi tillbaka till samma ställe där vi blev hämtade idag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0