Pak Khlong och halvvägs!

Dagens rutt var tämligen speciell. Inledningsvis startade den med otroligt torra frukostmackor som ingen av oss tidigare smakat. Någon typ av soltorkad toastmacka, kan tänkas. Otroligt motbjudande, hur som helst.
Promenaden började även med solsken, vilket vi faktiskt inte varit helt bortskämda med de senaste dagarna, men då ska det även tilläggas att vi gillar att inte bli helt överrumplade med d-vitamin under promenadsträckorna. Vi älskar solen allesammans, så länge den håller sig på avstånd. När vi kommit fram till våra dagliga destinationer dock, då är den välkommen fram igen! Idag var den till exempel otroligt välkommen då vi valde att spendera eftermiddagen ute på piren vid stranden i Pak Khlong.

Dessutom har vi börjat visa mod mot hundarna! Nu ska de inte få jävlas med Happy Walk längre utan att få höra det, det är sanningens ord! Diverse ofarliga vapen, såsom pinnar, stenar, handklappningar och bestämdhet visade sig vara en bra metod för att få människans bästa vän att mjukna. De visar tänderna och vi klappar händerna eller viftar med en pinne, sen är vi överrens.

Dagens promenad var den kortaste sedan 6 november, men vad gör väl det när vi numera kan välkomna nedförsbacken till Happy Walk. Vi har ju kommit halvvägs! Dagens dryga 2 mil och 27 700 steg adderas ihop med våra tidigare och totalt har vi nu traskat 644 600 steg och gått i 145h. Ingen av oss har någonsin gjort något liknande förut så det är inte svårt att bli lite småstolt när man dröjer kvar lite vid den tanken.

Men, även om vi har nedförsbacke vad gäller kilometrarna finns det fortfarande mycket som kan hända, så vi tar inte ut någon seger i förskott. Dock ska det till otroligt mycket för att lyckas få oss på fall innan vi är över mållinjen. Vi kämpar tillsammans, och även om det är mycket skavsår, ömma leder och knän så syns ingen vit flagg till så långt ögat kan nå än, var så säkra! Nu tar vi kvällen i Pak Khlong och ser fram emot morgondagens överraskningar.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0