Our Way - the Highway.

Evelina och Sofia har kommit på något som kan klassas som Happy Walkdieten. Den ser inte speciellt smaskig eller näringsrik ut... Och om den ens är speciellt effektiv får väl framtiden avgöra. Dessutom uppdaterar Sofia om Sofies nuvarande status (filmen är från igår, tisdag).



Idag var det jubileum i Happy Walk. Det var nämligen ingen mindre än den 25:e etappen på tapeten! Och därför var det väl inte mer än rätt att den var cirka 2,5 mil lång och tog oss från Wisai Nuea till Thung Takhai i närheten av Thung Tako.

 

Och vi skulle tydligen bli satta på prov direkt då vädrets makter ville testa oss...



Och även om just den där skuren gav sig ganska snabbt kom det andra. Och sen var det sol. Och sen moln. Och överhuvudtaget väldigt, som Sofia uttrycker det så fint, ambivalent väder där väderansvarige inte riktigt kunde bestämma sig.



Det kom att bli en ganska tråkig sträcka. Det tenderar vara det när motorvägsknallande kommer in i bilden. Och, det är bara att vänja sig. För det kommer vara så gott som uteslutande motorväg nu ända ner till Surat Thani och sedan när vi ska korsa landet och ta oss till västkusten. Så nu kommer det verkligen krävas starka psyken och ett gott humör, men av det vi sett hittills av gänget ska detta vara det minsta av problem! Vi är fyra glada och positiva promenadare som gillar att skratta, men som framförallt verkligen ser fram emot att dels ta oss över bron till Phuket och därefter vidare till barnhemmet.




Just själva målgången är något som ofta och intensivt diskuteras i gänget. Och varje gång det kommer på tal spricker stora leenden upp på alla inblandade och en såndär göttig feel-good känsla värmer hela bröstet.

Imorgon drar vi vidare till Lang Suan. En nätt sträcka på 20 km.

20 km närmare barnhemmet.

Och om vi har tur kommer Christoffer ha fått behålla ett par glasögon då...



... Only time can tell.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0