Om att uppfylla en drom.

Hej igen, alla lasare!

Det har slagit oss nu har otroligt nara vi faktiskt ar. Hur lite det ar kvar. Och det kanns sa fantastiskt roligt, men samtidigt lite overkligt. Det har har ju anda nagonstans varit var vardag de senaste sju veckorna och att snart ta den har drommen i mal kanns… Konstigt! Det ar svart att forhalla sig till att man faktiskt snart ska uppfylla en drom som man haft under nastan ett ar. Vi har all tid med planering, moten, samtal, mejl och allt vad det varit. Och vi har promenaden i sig med bloggande, skavsar, omma leder, stekande sol, svett, regniga dagar, tidiga mornar, fantastiska manniskor och plaster och kamratskapen oss emellan i gruppen. Alla skratt och alla varma hjartan. Allt som tillsammans utgjort Happy Walk anno 2011. Allt med Muang Mai, barnen och barnhemmet i fokus, men ocksa som nagot slags avlagsen horisont hela tiden.

Den dar drommen.

Men snart ar vi dar. Snart kommer vi visa att det gar. Att det gick. Snart kommer vi korsa gangbron till Phuket och darefter ta oss de sista 16 kilometrarna till barnhemmet och malgangen. Festen, gladjen och karleken.

Hur allt blir efterat kan ju ingen veta. Hur man kommer kanna och tanka kring vad vi varit med om och vad vi nagonstans faktiskt astakommit. Det kan ju bara tiden utvisa som klyschan sager, men da vi diskuterat det i gruppen ar vi ganska overens om att det nog kommer ta ett tag innan allt sjunkit in. Innan vi fattar vad vi dels egentligen gav oss in i, men ocksa att vi faktiskt rodde det i hamn.

Visst, det ar efter dagens 36:e etapp, forvisso fortfarande 12 mil kvar att vandra. Men det kommer vara de 12 lattaste milen pa hela promenaden och vi har gott om tid pa oss att klara det. Den 17:e december ska vi anlanda till barnhemmet. Om elva dagar. Det klarar vi latt!

Vi har levt i en drom och ska leva i den atminstone nagra veckor till. Tack alla ni som stottat, pushat, hejat, donerat och pa ett eller annat satt bidragit till Happy Walk och dess syfte. Det ar ni som givit oss den dar extra inspirationen de stunder vi haft det som tyngst. Snart kommer drommen bli sann och det har varit ett rent noje och ett minne for livet for oss alla att vara deltagare i det har projektet.

Kul att ni velat folja med oss!
Har kommer som avslutning pa dagens inlagg lite bilder fran dagens etapp.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0