Klarar vi en miljon?

I skrivande stund har ni, våra hjältar, varit så generösa att Happy Walk kommer generera i 190 000 kr när vi kliver över mållinjen tillsammans i december. Detta är ju redan nu helt och hållet ofattbart! Men, om man omvandlar de svenska kronorna till Thailändska bath så visar det sig att vi inte alls är långt ifrån att uppnå en miljon! Därför tänkte vi ägna detta inlägg till att sporra er lite och vädja om att hjälpa oss att få komma fram till barnhemmet med en miljon bath, hur häftigt vore inte det?!

En miljon bath är i dagens läge 216 000 kr, vilket betyder att det fattas 26 000 kr för att vi ska kunna ta med oss miljonen till Muang Mai. Så vad säger ni, vill ni hjälpa oss med det? :)

Dra ihop ett kompisgäng och skänk en liten summa tillsammans, ge bort en donation i present på fars dag, julklapp eller födelsedagspresent, sporra dina arbetskamrater eller växla in alla de där skräpande mynten som ligger överallt hemma. Precis allting räknas.

Ingen kan göra allt, men alla kan definitivt göra något! Barnhemmet i Muang Mai behöver något hela tiden då det är helt beroende av donationer för att gå runt.

Klicka här för att ta reda på hur du skänker pengar, här läser du mer om Happy Child, stiftelsen som alla pengar går till, och här kommer du till barnhemmets hemsida.

Kram på er alla hjältar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0