Khao Sok

Under dagens etapp, som var precis lika vacker som gardagens, fick vi ateruppliva en gammal kar Happy Walkmedlem som tyvarr fick lamna alldeles for tidigt, Sofie. Denna gang i en annan skepnad da hon nu helt klart hade tatare kroppsbeharing samt ett par extra ben till forfogande. Jag pratar ju givetvis om en hund. Men hunden paminde oss en hel del om Sofie. Hon kissade mycket, lyssnade lite daligt ibland nar det fanns mer intressanta saker att lyssna pa (musik oftast), haltade och var valdigt sallskaplig. Dessvarre ar ju Sofie hundradd och det visade sig att aven denna version av Sofie skulle vara det, sa efter nagra hotfulla skall fran ett gang fyrbena filurer vande sig den hariga Sofie om och lamnade oss for dagen. Men vi ses ju snart igen Sofie, vi saknar dig!

I ovrigt gar inte denna etapp till historien som en av de markvardigaste rutterna direkt, men det var en otroligt trevlig start pa veckan med perfekt molnvader, latta ryggsackar (da vi kunde lamna kvar lite skrot pa hotellrummet for dagen), snabba ben och en god Khao Pad Kai (stekt ris med kyckling) till lunch. Inte ens 14 mil har vi kvar att avverka till malet, och utan att ta ut nagon seger i forskott langtar vi alla helt lojligt mycket till den dag vi springer och moter upp alla fantastiska sjalar pa barnhemmet! Utomstaende hade nog tyckt att vi later som repiga skivor som hakar upp sig alldeles for mycket pa detta sa mycket som vi pratar om det hela dagarna, men tank dig sjalv att en 9 manader lang drom snart blir verklighet, det ar inte helt utan att man blir sentimental och repig.

 

Forresten, en fagel har viskat i mitt ora att det snart ar dags for Happy Walk att ga i mal, sa har ni tankt att kanske skanka en liten donation eller tva ar det hog tid att gora det snart. Hur skanker du pengar? Sahar!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0