Karlskogagalan

Ikväll har vi fått dragit på oss finkläderna, putsat tänderna och sugit in magen lite extra, för Happy Walk har varit på gala! Karlskoga har anordnat en alldeles egen gala för att lyfta fram härliga entreprenörer i staden som är värda att uppmärksammans extra mycket för sin företagsamhet och sitt engagemang. Till vår gigantiska förtjusning fick vår egen Calle äran att ta emot pris som Årets Ungdom, vilket är helt och hållet välförtjänt. Han är en bra kille, den där Wollgård.

Förutom prisutdelningar bjöd kvällen på nya bekantskaper, härlig underhållning i form av Janssons Frestelser samt illusionisten Daniel Kane och en fantastisk buffé som vi alla tog två gånger av. Våra bordsgrannar var supertrevliga och var mycket nyfikna på Happy Walk och hade många frågor som gladeligen besvarades av oss. En del tips och lycka till fick vi även med oss från dem.

Tack för en trevlig kväll, Karlskoga, hoppas vi ses igen nästa år, för det här var verkligen ett steg i rätt riktning för staden. Det är viktigt att ägna en kväll åt det fina, stora och värdefulla som finns i staden för att visa att Karlskoga inte alls är så innehållslöst som det ibland kan verka.










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0