Hua Hin

Idag lämnade vi så staden med det hungriga namnet Cha-Am till förmån för den välkända semesterorten Hua-Hin. En promenad som, precis som under den senaste veckan, avverkades i gassande sol utan några direkta toppar eller dalar. Cirkus 23 km tog vi oss idag och har därmed kommit 20 mil på vår promenad!

Idag var det inga större profiler på vägarna. Närmast kommer väl Mr Dan som minsann var bombexpert och jobbade åt polisen. Han gav oss sitt nr utifall det skulle vara fullt på alla hotell i Hua-Hin, men väl där träffade vi rätt redan på andra försöket. Men tack ändå, Dan!

Vi kan också notera att Calle köpte sig ett par sandaler, Evelina ett par nya promenadskor (det ena paret blev ju stulet i Bangkok), samt att Christoffer införskaffade sig ett par nya brillor.

Under kvällen har det ätits mat och glass (i stora lass) och internetats. En ganska vanlig dag i Happy Walkarnas liv om sanningen ska fram. Man hör ganska ofta kommentaren "det är vi faktiskt värda" när man petar i sig ännu en godsak. Nedan följer lite bilder från dagens etapp.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0