Home, sweet home

Efter en helt magisk vecka i Portugal med sällskap av fantastiska människor, vin, stränder och värme är jag nu tillbaka i verkligheten igen. Det är nu 19 dagar kvar tills vi åker ner till Bangkok och dagarna kommer rulla på i en väldans fart har jag en känsla av. Det är mycket som händer nu på kort tid, och bara denna vecka är det ett par datum ni bör lägga på minnet:

Imorgon, torsdag 6/10, kommer vi att befinna oss i Mariebergs Galleria i Örebro på deras supershoppingkväll mellan 18-22. Vi skulle bli oerhört glada om ni ville komma förbi och prata lite med oss, bara vinka lite, ta en broschyr eller för all del skänka en liten slant i vår låda som kommer stå i vår monter. Vi kommer att stå utanför blomsteraffären Interflora.

På lördag 8/10 är det dags för Karlskogas stolthet på is, Bofors IK att möta Borås HC på hemmaplan i Nobelhallen kl 16. Bofors IK kommer skänka 2kr per åskådare, så desto fler ni är som tittar, desto mer pengar kommer gå till barnen. Vi kommer att stå ute på golvet i hallen vid deras stora insamlingstunnor som dagen till ära är tillägnade Happy Walk.

Ses vi där?

Till sist vi bara tacka Kerstin, Christer och Nathalie Israelsson från Karlskoga som vill skänka 1kr/km till Happy Walk. Tack snälla ni!

En liten hälsning från Portugal.
/Sofia


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0