Fukt. Väta. Regn. I mängder.

När Happy Walk idag efter två vilodagar gav sig ut på vägarna igen gjorde man det till en fin soluppgång som skvallrade om att en fin dag var i görningen. Solens strålar letade sig fram sådär mysigt mellan molnen som skapar en fantastisk visuell effekt över det lite halvvilda havet.



Men, det var någonstans där som det vackra rent väderleksmässigt gav sig denna söndag. En dag som kom att ta oss från familjen Bergqvists vackra hus i Huai Yang till Rocky Point Resort här i Thap Sakae.

En promenad, som snudd på uteslutande, kom att handla om regn. I mängder. Som gjorde oss alla väldigt fuktiga, men som inte för ett ögonblick gjorde oss modstulna. Tvärtom gnolades det på sånger, bjöds på skämt och skratten haglade tätt. Och då Sofia dessutom är berikad med en vattentät kamera kunde vi ta lite roliga foton även under denna dag. En promenad som bjöd på en alldeles fantastisk natur i form av både skog och kustlinje. Och ackompenjerat av regnet blev vi förvisso som sagt fuktiga, men det gav en häftig effekt till omgivningen.

Riktigt lika vattentäta elektroniska prylar som Sofias kamera var tyvärr inte Calle utrustad med. För efter att ha haft sin magväska instoppad under det regnskydd som täckte hans ryggsäck visade det sig vid ankomst till dagens slutstation att allt däri formligen badade i vatten. iPhonen var död och likaså hans kamera. Passet var fuktigare än en våt hund som tagit sig ett dopp i havet och sedelhögen i plånboken var sådär skönt ihopklibbat.

Det var genomsurt helt enkelt.

Dock ska det i sammanhanget sägas att det drabbade unge herr Wollgård inte är speciellt prylberoende och han tog saken med ro. ”Det är bara prylar” som han själv uttrycker det i klippet här nedan...



Nu har cirkus gurka fem timmar passerat sedan vår ankomst och regnat smattrar fortfarande på taket ovanför våra huvuden. Huruvida det kommer fortsätta till morgondagen eller inte vet vi inte, men det vi med säkerhet vet är att promenaden kommer fortsätta – oavsett om regnet ämnar göra samma sak.

Här har vi lite bilder från idag!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0