Första advent.

Första advent.

Det finns olika sätt att fira detta på. De flesta svenskar har tagit fram ljusstakar, glögg, pepparkakor och bakar lussekatter och börjar någonstans, oavsett väder, ändå få den där julkänslan som är så härlig att gå omkring med.

Riktigt så har inte vi firat denna dag. Inte alls, skulle man kunna säga. Nej, istället lämnade vi vår Homestay tidigt imorse för att ta oss an dagens 25 kilometerspromenad till Happy House resort i närheten av Lamet.

Som vanligt lyssnade Sofia på musik i ena öret, Eve i båda, Christoffer varvade talbok och musik, medan Calle fick ta del av motorvägens dånande. Några fina vyer fick vi också ta del av dagen till ära, men annars var det ganska sparsmakat med roligheter att prata om. Förvisso stannade en bilist och gav oss en varsin flaska vatten, samt att, hör och häpna, Christoffer idag gjorde ett nytt fynd...

 



Återigen något till etapp som inte kan klassas som annat än en ren transportsträcka. Men vi har Surat Thani och efterföljande vilodagar som morot just nu och blir det inte vilodag redan tisdag och onsdag, så blir det iaf på onsdag och torsdag. Beror lite på hur vi väljer att göra!

Nåväl. Under kvällen i Lamet har vi unnat oss god mat, glass och kaffe. Som vanligt är vi värda detta då vi minsann inte bara promenerar om dagarna, utan faktiskt gör en och annan situp och armhävning efter att vi kommit i mål för dagen.

Imorgon väntar en härlig långpromenad på 27 km för vår del. Det kommer bli tufft, men så är det tufft att vara Happy Walkare. Inget snack om den saken.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0