Fin gåva och ny favoritetapp!

God kväll, alla andra adventsfirare där ute.

Igår avverkades etapp 33. En väldigt snabb sådan där de 1,7 milen avklarades på mindre än fem timmar och vi nådde slutstationen Ton Yuan redan innan klockan hade hunnit slå 12. Vi fick både stora och fina rum som förutom lite problem med strömavbrott, mer än väl levde upp till våra tämligen lågt ställda krav på boende. Dvs att det ska finnas sängar, en fläkt, varmvatten och lite utrymme att röra sig på. Och finns det internet är det ett plus.

Det roligaste med denna dag var dock det finbesök vi fick senare på eftermiddagen när Calles fd volontärarbetarkompis Anne från Danmark, hennes man Ole och vår alldeles egna Sofie kom upp från Phuket och hälsade på oss! Vi samtalade, skrattade och hade det löjligt trevligt. Anne hade dessutom med sig presenter till alla i gänget i form av ett varsitt otroligt vackert Happy Childarmband! Vi allihop fullkomligt älskar våra armband och vi kan inte med ord beskriva hur mycket vi uppskattade denna lika oväntade, som uppskattade gåva från Anne!

 

 

Tack!

Idag har vi avverkat ännu en etapp. Eftersom gårdagen hade nummer 33 var det följdaktligen den 34:e på agendan idag. Och vilken etapp sen! Vi håller som bekant på att korsa landet från öst till väst och har nu berg och grönska på båda sidor om oss där vi går. Och det är sådär fantastiskt vackert att inga ord eller bilder ens kan göra det lite rättvisa. Det är berg med moln i topparna, branta vertikala klippsprång, träd, grottor och ja... vyer. Allt! Vi har gjort vad vi kan för att försöka fånga det i både stillbilder och rörliga diton, men det här är sannerligen något som behöver upplevas på plats för att man verkligen ska kunna förstå.

Vi var alla rörande överens om att det här var vår favoritetapp hittills. Och nu när det inte är så långt kvar (läs: 16 mil!) är det sannerligen skönt att ha något vackert på sidan av sig. Det gör allt så mycket lättare och man tänker inte ens på hur jobbigt det kanske är, hur mycket det kanske egentligen värker, utan man bara rycks med av det vackra och fylls med positiva känslor och tankar. Så mycket som vi skrattade och på så bra humör som vi alla var under denna sträcka var det längesen vi var.

Dessutom har vi ju turen att mest hela tiden träffa fantastiska människor som är nyfikna på vad vi gör, erbjuder oss skjuts, ger oss vatten, frukt och allt vad det är att man någonstans känner att man faktiskt är uppe och skuttar på de där molnen vi såg bland bergstopparna idag. Det kan inte sägas nog många gånger vilka fantastiska människor det finns i detta land! Så givmilda, vänliga, öppna och genuint välvilliga att våra hjärtan smält många gånger om.

Bilder från dagens etapp finns HÄR!

Håll till godo! Och trevlig andra advent på er därhemma!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0