It's lugnt.

Efter 20 friska kilometer idag kan vi ganska latt och lika logiskt konstatera att vi ar exakt sa mycket narmare vart mal. Och de farhagor vi hade angaende Sofias valbefinnande visade sig vara ogrundade da hon var piggare an pa flera dagar och klarade av etappen minst lika latt som vi andra!


Det har var den 41:a etappen i sammanhanget och tog oss fran Ban Lam Kaen till en halvmil hitom Thai Muang. Det var en varm och vacker sadan. Och vi fick rentav ett bidrag langs vagen av ett nyfiket thaipar som gillade det vi gjorde och slangde pa oss 100 baht! Alltid lika roligt med spontana bidrag.

Annu ett sadant som vi glomt att beratta om var ju haromkvallen nar Christoffer och Calle sprang in i en fd arbetskamrat till den forstnamnda, namligen Anders fran Karlskoga och hans flickvan Anna. De lamnade ett bidrag pa 1000 baht och onskade oss lycka till. Som karlskoging ar man van att alltid traffa nagon man kanner varan pa jorden man befinner sig, sa egentligen borde man val inte blivit forvanad over att traffa nagon man kande, men se det blev vi iaf... Fast pa ett positivt vis!

Vi kan aven konstatera att Christoffer idag fick motta ett hundbett. Eller iaf ett forsok. For den lilla golvmoppen till hund som bodde vid dagens hotell forsokte fa sig en tugga av hans hand, men det blev bara ett litet nafs dar det inte ens var nara till blodutgjutelse. Helt oprovocerat kan tillaggas. Roligast var det nar Christoffer skulle forklara att det hela gatt bra till hundens agarinna med kommentaren"It's lugnt."

Det blir inte alltid som man tankt sig.

Just nu sitter Christoffer och Calle pa ett internetcafe i namnda Thai Muang och vi tog oss hit genom att lifta. Inget nytt i det, men fordonet var av ny variant...





Rykten gor gallande att tjejerna liftade sig in pa en vespa de med. Dar lekte de dock thailandsk familj och trangde ihop sig tre stycken pa satet. Alla satt ar bra utom de daliga och har i det glada Thailand lever man verkligen efter begreppet "Finns det hjarterum finns det stjarterum"! Och hjarta, det ar nagot som, om det nu gar att saga sa, som finns i overflod i detta underbara land!


Imorgon blir det en riktig kortpromenad. Bara sju kilometer ska vi ta oss och da ar det staden vi ar i nu, Thai Muang, som ar slutstation.



Hors snart igen!  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0