Det närmar sig...

Jaha. Då var det mindre än en vecka kvar till avfärd. Vad säger man? Helt sjukt. Sjukt härligt alltså!

Ett lätt pirr börjar sakta men säkert infinna sig i min (Calle) kropp. Ett sådant där mysigt pirr som berättar att något skönt är på intågande i ens liv. För nu är det faktiskt dags. Eldprovet är här. Det är upp till bevis. Med andra ord; ge oss en väg att vandra på!

De senaste veckorna har varit ganska händelserika i vår lilla Happy Walkbubbla. Vi har varit på hockey, vi har visat upp oss i affärer, vi har varit med i radio (både Karlskoga & Örebro), vi har haft fest på stadens torg osv osv. Allt detta kan summeras med ordet succé! Detta eftersom vi fått sprida ordet om Happy Walk vidare till massa nya öron samtidigt som det resulterat i mer donerade pengar till barnhemmet! Hur bra som helst med andra ord.

Jag kom för övrigt just hem efter att fått träffa ett helt gäng medlemmar ur Odd Fellow när dom sammanträdde här i Karlskoga. För er som inte riktigt har koll på vilka Odd Fellow är får ni gärna gå in på deras hemsida (www.oddfellow.se) för att läsa mer. Det finns en väldigt stark koppling mellan Odd Fellow och det barnhem vi hjälper. Odd Fellow är en av huvudsponsorerna till barnhemmet och en stark bidragande orsak till att det existerar och kan så fortsätta göra.

Jag blev inbjuden för att dels prata om barnhemmet i sig och hur verksamheten fungerar men självklart även om höstens prövning i form av Happy Walk. Det var jättekul att få berätta om båda delarna samt visa en del bilder från barnhemmet.

Responsen var väldigt god bland deltagarna vilket så klart gjorde det hela ännu roligare. Som pricken över i:et startades en spontan insamling på plats vilket resulterade i 940 kr direkt till stiftlsen Happy Child (www.happychild.se).

Stort tack till Odd Fellow för att jag fick möjligheten att sprida ordet om Happy Walk vidare till er. Stort tack även för er donation!

Som avslutning vill jag även nämna de senaste privatpersoner som skänker pengar till Happy Walk:

Lisbeth & Christer Bergström skänker otroliga 3 kr/km.

Marie & Thomas Slepicka skänker härliga 50 öre/km.

Marcus Ericsson skänker fantastiska 55 öre/km.

GRYMT STORT TACK till er alla!

//Calle


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0