December.

Hallå där, alla läsare!

Underbart är kort som det så bekant heter. Vår minisemester hann knappt ens ta sin början innan den var slut. Christoffer, Evelina och Sofia avnjöt hela ledigheten på Koh Samui, medan Calle nöjde sig med ett dygn där för att sedan tillbringa den sista tiden i Surat Thani och storstadslivet.

På ön lekte vi riktiga turister med strandhäng, shopping, god mat och rentav ett par drinkar på onsdagskvällen! Ledigheten var lika trevlig som man kunde önska, men idag knackade verkligheten på dörren redan klockan 04.15 då klockorna ringde och ville varsko oss om att det var dags för promenad igen. Så efter först taxitur, båttur och ännu en taxitur träffade de tre upp Calle där vi avslutade promerandet på måndagen – för att återta det denna torsdag.

Torsdag ja. Och första december dessutom! Nu verkar det ju förvisso vara dåligt med snö i Sverige om rapporterna stämmer, men det är det ju å andra sidan inte här heller. Men i ett försök att få in lite julkänsla mitt i allt promenerande ska vi kolla på Sunes Jul varje dag! Calle har alla 24 avsnitten på sin dator och vi ska därför kolla på ett program om dagen med start idag! Gör som oss vettja!

 

 



Annars kan vi nämna att dagens etapp, en kort sådan på ”bara” 16 km tog oss från Surat Thanis flygplats till Bang Maduea där det hotell vi tänkt sova inte alls existerade. Men, som vanligt om man får lov att säga så, träffade vi några snälla thailändare som både visste var det fanns hotell, samt skjutsade oss dit. Tjejerna hade besök på rummet av en viss Sally, något stort och äckligt kryp med alldeles för långa ben, men annars var det trevliga rum till ett nätt pris av 80 kr/natt. Lite lagom sådär. Dagens sveda och värk handlade mest om Christoffers ena lilltå som inte riktigt är samarbetsvillig för tillfället, samt Evelinas rygg där en viss herr Ischias spökar. Men annars var det mest uppåt och det faktum att vi bara har 22 mil kvar nu gör ju inte saken sämre...

VI LÄNGTAR EFTER ATT KOMMA FRAM!
(liksom våra kroppar längtar efter vila)

Vi hörs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0