Äntligen framme!

Helt plötsligt befinner vi oss 900 mil hemifrån i ett fuktigt, fantastiskt hett Bangkok. Gatorna vi befinner oss på är fortfarande torra och hotellet välkomnade oss med luftkonditionerade rum. Nya thainummer är fixade och jag skriver upp de längst ner i detta inlägg. Till allas vår förtjusning har vi äntligen fått insupa den efterlängtade thaimaten, och som vi gjorde det! Calle och Evelina slog på stort och inhandlade två maträtter. Nu sitter vi trötta efter en lång och mycket platsfattig flygresa och försöker få ihop allt inför den stundande promenaden. Vi tänker börja redan imorgon har vi bestämt, om det inte sker något alldeles för drastiskt. Säljarna nere på gatan försöker häva på oss resor runt Bangkok och då vi sagt att vi ska ner till Phuket vill de sälja billiga resor dit. När vi sedan försökt klargöra att vi faktiskt ska promenera hela vägen ner till Phuket så tror alla att vi är helt och hållet galna. Men det kanske vi är?

Utan att bli alltför långrandig tänkte jag bara slänga upp ett utdrag av bilder och filmer från det vi hittills hunnit med på dessa få timmar på resande fot. Det kommer bli en väldans massa bilder, filmer och minnen, det kan jag garantera!

Vi vill också passa på att tacka Hertz i Karlskoga som varit snälla och sponsrat oss med en bil upp till Arlanda samt en donation på 33öre/km och deltagare. Dessutom har Anders & Anna Björklund valt att skänka 1kr/km. Tack så mycket!

Våra nya thainummer får ni gärna använda flitigt och här kommer de:

Sofia: +66896745903

Sofie: +66896745917

Evelina: +66896745932

Christoffer: +66870548194

Calle: +66879870611

Bilder är på ingång!
/Sofia


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0