65000 steg senare..

Idag var det ju som sagt meningen att vi skulle traska 2,5 mil för att sedan ta återstående mil imorgon, fredag, innan det var dags för vila. Men då vi fått lätta lite på ryggsäckarna och benen fortfarande kändes pigga efter drygt 30 mils promenerande så var vi alla överrens om att vi ville försöka gå resterande 3,5 mil idag och istället få två vilodagar framför oss!



Det vi helt hade missberäknat var dock att rutten inte alls var 3,5 mil, snarare 4,5. Början av promenaden gick lekande lätt, och jag tror att jag talar för alla när jag säger att 2,5-3 mil idag var helt och hållet problemfria. Det infann sig en närmast svävande känsla att gå på motorvägen med väskor som vägde 6kg istället för 16. När vi vidare insåg att 3 mil hade gått och inga tecken på Huay Yang närmade sig började våra tidigare intakta psyken dala lite. Vi gick och gick och gick, men ingenting. Tårar rann på vissa, höfter knakade på andra, men tillslut såg vi äntligen skylten vi längtat efter, skylten som avslöjar att området bara är en vänstersväng bort!




Väl efter vänstersvängen är det bara tal om ett par kilometrar tills huset är i sikte, och väl framme kändes det helt klart som om vi var värda hela himlen. Nu har vi kommit ner på jorden igen, men det går fortfarande inte att ta ifrån oss stoltheten att vi faktiskt gått drygt 65 000 steg idag i ett stekhett Thailand efter 30 mil bakom oss. Nu tar vi två dagars ledigt, med all rätt! Dock kommer vi inte ta ledigt från bloggen eller facebook, så håll er uppdaterade!



Ps. Om ni tycker att vi är värda lite extra sponsring för vår insats idag, bara har lite pengar över eller rentav kanske inte fått tummarna ur än så går det fortfarande alldeles utmärkt att skänka pengar till barnhemmet via Happy Walk, och såhär går du tillväga! (klicka på länken)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0